Zoë

Ik ben Zoë Ramaekers, 21 jaar. Ik zit in mijn laatste jaar Social Work, beter bekend onder de naam maatschappelijk werk. De mentale gezondheid van de mens is een onderwerp dat mij al sinds kleins af aan interesseert.

 

Een sterke eigenschap van mijzelf is dat ik een doorzetter ben. Zowel op schools vlak als in mijn vrije tijd hou ik ervan door te gaan en mijn grenzen te verleggen.

Ik wil dan ook jouw motivator worden om jouw doelstellingen te behalen en misschien net dat tikkeltje meer. Samen gaan we ervoor!

Sportiviteit is ook een eigenschap die je niet van mij kan loskoppelen. In mijn vrije tijd kon je me wel altijd bij een sportclub terugvinden. Ik heb geproefd van verschillende disciplines, waarvan sommigen in competitieverband. Sinds enkele jaren ben ik terug te vinden in de fitness. Voor mij is de fitness een plaats om mezelf te kunnen verbeteren. Ik kies zelf voor welke doelen ik wil gaan en pas hierop mijn eigen trainingsschema’s aan.

 

Ik krijg vaak te horen dat ik een snoepkous ben, dat is inderdaad ook een eigenschap van mij. Voor sommigen klinkt dit negatief maar ik wil jullie begeleiden om een gezond evenwicht te vinden tussen enerzijds een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Maar anderzijds de ruimte om eens te zondigen.

Zelf eet ik heel graag chocolade en kijk ik uit naar de dessertjes op het einde van de avond. Ik eet dit zonder enige vorm van schuldgevoel. Dit omdat ik voor mijzelf een evenwicht heb gevonden tussen gezonde voeding en genieten van het leven.

Ik vind het belangrijk om een levensstijl te vinden waar ikzelf gelukkig van word.

 

Ik blijf mezelf steeds bijscholen om jullie te kunnen begeleiden met de laatste nieuwigheden inzake voeding en alles wat er rond op de consumentenmarkt verschijnt. Met mijn kritische bril zal ik deze info steeds wetenschappelijk toetsen om jullie van eerlijke, en wetenschappelijk onderbouwde informatie te voorzien. Ik verwerk dit steeds in zowel mijn voedingsschema’s als trainingsschema’s.

Daarbij vind ik het enorm belangrijk dat jullie je ervaringen met mij delen. Zo kan ik hier steeds rekening mee houden. Jij blij, coach blij, iedereen blij ;-)

Mijn focus ligt minder op het gewicht maar wél op een gezonde levensstijl.

 

Voor verdere vragen of eventuele interesse kan je mij contacteren via gsm (+32 494 34 36 29 ) , Facebook of Instagram.

 

Ik kijk er naar uit om jullie te begeleiden naar een gezonde levensstijl!