BODYSCULPTING

BodySculpting Slimming Laser 980nm

 

Het toestel maakt synergetisch gebruik van de Cavitatie Ultrasound, BodySculpting, Lipolyse én InfraRed therapie om dieper en effectiever gelokaliseerde vet- (adipose) cellen, cellulitis lipo dystrofie, water retentie en huidverslapping te behandelen.

De apparatuur stelt de operator in staat om tegelijkertijd of individueel verschillende schoonheidsproblemen op dezelfde cliënt te behandelen. Het gebruik van deze intensieve, alles omvattende behandeling zorgt voor een zichtbare vermindering van vetweefsel en cellulitis, met een uitstekende toning van de spieren en verstrakking van  de huid.

Behandeling voor figuurcorrectie en huidverstrakking mét garantie op een WOW-effect

 

 • Het verbetert de TONIFICATIE en ELASTICITEIT van de huid
 • Vermindert CELLULITE
 • Het stimuleert de productie van COLLAGEEN
 • Vermindert VETOPHOPINGEN
 • RESULTATEN ZICHTBAAR IN EEN KORTE TIJD
 • Maakt het metabolisme weer actief, verhoging van vetverbranding en cel uitwisseling
 • Verbetering van de lymfecirculatie en microcirculatie
 • Verbeterde afvoer van afval- en gifstoffen
 • Regenereert en stimuleert de productie van nieuw collageen, elastine en hyaluronzuur

 

 

 • Plaatselijk vet verbranden
 • Cellulite verwijderen
 • Intensieve Spiertraining
 • Hot Infra Rood
 • Lymfedrainage
 • Lichamelijke klachten verminderen

 

De BodySculpting Slimming Laser stuurt verschillende golven d.m.v. Ultrasound en Electrostimulatie via de zenuwen naar de hersenen om in iedere vezel de spieren aan te spannen, vast te houden en weer los te laten in een specifiek op jou afgestemd ritme en intensiteit.

De spiervezels waarop deze golven zijn afgestemd omvatten de witte vezels, de rode vezels en de intermediaire vezels. Doordat de apparatuur geen energie toevoegt zal het lichaam dus zelf energie opwekken uit het verbranden van aanwezige overtollige vetmassa en snelle suikers.

Behandelingsprogramma in 4 stappen

 

Bij iedere behandeling doorlopen we 4 stappen:

 1. Activatie van de witte spiervezels
 2. Activatie van de rode spiervezels
 3. Activatie van de intermediaire spiervezels
 4. Activatie van de lymfedrainage

 

 1. Activatie van de witte spiervezels

De witte spiervezels bestaan voornamelijk uit enzymen die de, in het lichaam aanwezige, snelle suikers verbranden. De voedingsstof voor de witte spiervezel bestaat dus uit suikers. De energie die door de witte spiervezels wordt opgeleverd tijdens de verbranding van suikers is vluchtig en voor korte termijn. De witte vezels worden dan ook het eerst geactiveerd tijdens de behandeling.

 

 1. Activatie van de rode spiervezels

Na activatie van de witte spiervezels worden de rode spiervezels geactiveerd. De rode spiervezels bestaan uit enzymen die vet verbranden. De rode spiervezels hebben dus vetmassa nodig als voedingsbron. De energie die vrijkomt tijdens de vetverbranding door de enzymen van de rode spiervezels is meer consistent en dus voor de langere termijn. Hierin zie je dus dat de volgorde van groot belang is om zowel suikers als vetmassa gelijktijdig optimaal te verbranden.

 

 1. Activatie van de intermediaire spiervezels

De intermediaire spiervezels bestaan uit enzymen die zowel suikers als vetmassa verbranden om energie op te wekken. De opgewekte energie uit de intermediaire spiervezels zorgt voor een lange termijn verbranding. De intermediaire spiervezels worden dan ook als laatste geactiveerd.

 

 1. Activatie van de lymfedrainage

De laatste fase van de behandeling bestaat uit lymfedrainage, waarin de vrijgekomen toxinen en overige afvalstoffen op natuurlijke wijze door het lichaam versneld worden afgevoerd.

 

Door de toepassing van Infrarood tijdens de Elektrostimulatie en de Ultrafrequentie behandeling wordt een optimalisatie gerealiseerd van bovengenoemde processen die daardoor tot wel 7 keer sneller en effectiever is. Omdat de BodySculpting Slimming Laser als enige technologie beschikt over de meest geavanceerde softwareprogrammatie die gelijktijdig Ultrasound, Electrolipolyse en Infrarood combineert, zal geen andere behandeling zo snel en doeltreffend resultaat boeken als deze.

 

Spiertraining

Tijdens de behandeling wordt de zeer intensieve spiertraining opgebouwd tot een extreme work-out die verglijkbaar is met een 3 à 4 uur durende extreme sportschool training, waarin jij tot wel 800 sit-ups en 1200 dijbeenspieroefeningen doet. En het mooie van dit alles is dat deze gehele sessie relaxed plaatsvindt in slecht 30 minuten vanuit je “luie” behandelstoel zonder dat jij zelf enige inspanning hoeft te verrichten! Hiermee wordt dus in zeer korte tijd het maximale resultaat behaald op een prettige manier.

48u lang doorwerken

Door de intensiteit van de activatie in de spierweefsels, gecombineerd met de diepgang van de Infrarood-technologie, blijven bovengenoemde processen dan ook na iedere behandeling 48u lang doorwerken. Jouw lichaam blijft dus tot 48 uur lang na de behandeling vetten en suikers verbranden.

Wat is Cellulite of “Sinaasappelhuid”

Cellulite wordt ook wel sinaasappelhuid genoemd en is bij veel vrouwen een veelvoorkomend fenomeen. Cellulite wordt tevens vaak ten onrechte verward met onderhuidse ontsteking: “cellulitis”. Cellulite heeft dus niets te maken met cellulitis, behalve dat de woorden op elkaar lijken. Cellulite ontstaat door een verslechtering van de bloedcirculatie, waardoor de voedingsstoffen van de cellen onvoldoende worden aan- en afgevoerd. Deze voedingsstoffen gaan zich juist ophopen tussen de cellen waardoor cellen gaan samenklonteren. Het resultaat is dan de sinaasappelhuid.

 

De Cellulite-behandeling

Bij deze behandeling is het programma specifiek aangepast op de afbraak van de samengeklonterde cellen en het restant aan opgehoopt vet wordt direct afgevoerd door het lichaam.

Een optimaal resultaat?

Wil je een optimaal resultaat van de behandeling dan volg je best een kuur

Afslanken gaat het snelst in kuurverband. De duur van een kuurverband is afhankelijk van het door jouw gewenste doel.

Uiteraard voor het onderhouden van jouw doelstellingen hoeven de behandelingen minder vaak te worden herhaald dan tijdens de kuur. Wanneer het gewenste doel wordt bereikt, is een onderhoudsbehandeling van ongeveer 1 tot 4 keer per maand meestal voldoende.

Om de resultaten te optimaliseren kan je gebruik maken van de Bodywraps

BodySculpting Concept BestWraps zijn gedrenkt in een frisse gel bestaand uit de meest hoogwaardige werkstoffen. De ingrediënten verschillen per soort wrap, er is keuze uit verschillende wraps.

 • Detox & Anti Cellulite Bestwraps 
 • Slim Cell Bestwraps bij algeheel afslanken 
 • Cryo Bestwraps tegen vermoeide benen en spataderen

 

Hoelang duurt een kuur?

Een kuur bestaat gemiddeld uit 10 behandelingen van ongeveer 35 minuten, waarvan 2 behandelingen per week met minimaal 1 dag rust tussendoor. Gemiddeld duurt een volledige kuur dan ongeveer 5 weken. Uiteraard kunnen afhankelijk van jouw doelstelling meerdere kuren achter elkaar worden ondergaan.

Hoe werkt de behandeling?

Bij de behandeling ga jij in je ondergoed (ev. BH/topje) op de massagetafel liggen. Vervolgens worden de 8 elementen van het Bodysculptingtoestel op de te handelen zones bevestigd. Nu ben je klaar voor de behandeling “just lay back and relax!

 

Geheel pijnloos, 100% veilig & betrouwbaar

De Bodysculpting behandeling is geheel pijnloos. Je spieren wennen snel aan het vele samentrekken en weer ontspannen tijdens de behandeling. De apparatuur is door medici en ingenieurs ontwikkeld en heeft het verplichte en veilige CE-keurmerk. (*Niet te verwarren met CE- China Export)

De Ultra Frequency golven zijn dusdanig afgestemd dat deze alleen de zenuwen activeren, welke uitsluitende de “willekeurige spieren” aansturen.

Hiermee worden “onwillekeurige spiergroepen” zoals hart en longen etc. op een veilige manier vermeden.

 

Onze Bodysculpting behandelingen kunnen uiteraard voor verschillende doeleinden worden toegepast.

Klachten verlichten

Gezichtsbehandelingen

Fitness

Algehele gezondheid

Contra-indicaties

Ondanks het feit dat de Bodysculpting programma’s volkomen veilig en betrouwbaar zijn, mag er in sommige gevallen ter preventie geen behandeling ondergaan worden.

Om deze reden zijn uit voorzorgsmaatregel dan ook volgende onderstaande contra-indicaties samengesteld. Wanneer je twijfelt of jouw aandoening behoort tot de hier opgesomde contra indicatielijst, adviseren wij om eerst jouw behandelende arts of specialist hierover te raadplegen.

Wanneer geen Bodysculpting behandeling

 • Bij zwangerschap
 • Bij borstvoeding
 • Bij hartproblemen
 • Wanneer je een pacemaker hebt
 • Wanneer je metalen implantaten hebt (in de te behandelen zones)
 • Bij leveraandoeningen (vb. hepatitis, cirrose)
 • Bij nierstenen
 • Bij epilepsie

Neem contact op indien je graag meer wil weten over deze behandeling.