RF

 

BodySculpting Radio Frequency Treatment

 

Radio Frequentie zorgt voor huidverjonging, huidverbetering & huidversteviging. De apparatuur zorgt voor een verbeterde huidelasticiteit, lifting effect en anti aging door vernieuwde aanmaak van elastine en collageen.

 

De Radio Frequentie behandeling is een methode met bewezen resultaat voor het gladmaken van rimpels en het herstellen van de gezichtscontouren. Daarnaast kan de Radio Frequentie zorgdragen voor de hernieuwde vorming van gezond collageen.

De behandeling wordt uitgevoerd met behulp van het RF systeem. Dit systeem geeft radio frequente energie af tot 5 mm in de huidlagen en het onderliggende weefsel. Met dit hightech systeem brengt de huidtherapeut de hoogfrequente energie op een veilige en met precisie gecontroleerde wijze in de huid. Er ontstaat een gelijkmatige en exact op het volume van het weefsel afgestemde warmte.

Door de onderhuidse verwarming trekt het collageen, de bouwsteen van uw huidstructuur, direct samen. Dit effect zorgt ervoor dat uw huid en gezichtscontouren snel strakker worden. Na verloop van tijd vormt er zich een nieuw, gezond collageen. Het weefsel verstrakt zich nog verder, de huid wordt steeds ‘jonger’, gladder en eenvoudigweg mooier.