MASSAGES

Sportmassage 

 

Steeds meer mensen realiseren zich dat sporten een belangrijk onderdeel vormt van een gezonde levensstijl. Een goede begeleiding van de sporter is essentieel anders liggen blessures al snel op de loer. Vanwege het toenemende besef van het belang van sport, zijn meer mensen intensief gaan sporten, dat betekent ook meer blessures en sportkwalen.

Sportmassage is een stevige massage die zich vooral richt op het losmaken van vastzittende spieren en het stimuleren van de bloedcirculatie. Hiermee kunnen pijnklachten, hoofdpijnen en spanningen verlicht worden en blessures voorkomen worden.

Deze massage laat sporters, die veel fysieke inspanningen leveren, toe beter te herstellen na een zware inspanning.

Na een blessure zal deze massage het herstelproces positief beïnvloeden

Een sportmassage heeft veel voordelen. Bovendien is een sportmassage niet alleen voor topsporters, ook als vrijetijdsporter heb je hier baat bij.

Ook jij mag je top voelen wanneer je sport !

Relaxatiemassage 

 

Momenten van rust en ontspanning zijn voor veel mensen schaars, terwijl dit heel belangrijk is voor een goede gezondheid! Wil je fysiek en mentaal tot rust te komen? Dan is een ontspanningsmassage daarvoor de ideale gelegenheid.

Vroeger werd massage geassocieerd met luxe, tegenwoordig zien we dat steeds meer mensen de noodzaak ervan inzien. De ontspanningsmassage levert een essentiële bijdrage aan de gezondheid en het algeheel welzijn van mensen.

De ontspanningsmassage is een zachte, warme massage waarbij lichaam en geest volledig tot rust komen. Opgebouwde spanningen worden weggenomen, waardoor je met vernieuwde kracht en energie weer verder kunt. Deze massage is uiterst geschikt voor wie te kampen heeft met stress. Maar ook wanneer je geen specifieke klachten hebt is dit gewoon genieten.

Rust en aandacht voor jezelf… iets wat in onze drukke maatschappij maar al te vaak vergeten wordt.

Met andere woorden: Ontspanningsmassage is geen luxe maar noodzaak !

Fibromyssage

 

Steeds meer mensen hebben te kampen met stressfactoren in hun dagelijkse leven. Dit heeft vaak als gevolg dat er zich lichamelijke klachten ontwikkelen.

Klachten ten gevolge van stress kunnen in sommige gevallen gekoppeld worden aan fibromyalgie of CVS.

Fibromyalgie of CVS kunnen ook het gevolg zijn van vb een infectie,...

Deze lichamelijk klachten bezorgen de persoon een belemmering in zijn dagelijks functioneren.

Door middel van de toepassing van fibromyssage kunnen we deze klachten verlichten of in sommige gevallen zelfs volledig doen verdwijnen. 

 

Locatie

 

Je kan ervoor kiezen een afspraak te maken in mijn massagesalon.

 

Wil je je liever niet verplaatsen dan is er de mogelijkheid voor een massage aan huis. Ik heb een mobiele massagetafel waarmee ik tot bij jou kom. Het enige wat jij dan moet doen is een plekje voorzien om deze te kunnen installeren

Wil jij graag je moment boeken contacteer me dan

Feeling Good by Bart

Bart Ramaekers

Klotstraat 19

3600 Genk

+32 485 972 802

info@feelinggoodbybart.be