Bart

Ik ben Bart Ramaekers. Ik ben 51 jaar en vader van 3 kinderen.

Ik heb als vooropleiding een diploma bachelor sociaal verpleegkunde behaald, maar ben werkzaam als hoofdinspecteur van politie in de politiezone Carma.

 

Ik ben mijn hele leven met sport bezig geweest. Dit was een belangrijk gegeven binnen het gezin waarin ik ben opgegroeid. Voetbal en zaalvoetbal is steeds de rode draad in mijn leven geweest. Ik heb op een behoorlijk niveau kunnen voetballen. Ik heb dit kunnen volhouden tot mijn 43ste, maar een sportblessure maakte hier jammer genoeg een einde aan. Wanneer je op hoog niveau een sport beoefent is het belangrijk je lichaam goed te verzorgen. Dit heb ik aan den lijve ondervonden 😉

Tijdens mijn sportcarrière heb ik meerdere sportblessures gehad. Ieder lichaamsdeel heeft wel eens in het verband of plaaster gezeten. Tijdens deze revalidatiemomenten en in belastende sportmomenten deden massages echt wel goed. Ik heb het belang van een goede lichaamsverzorging hier ondervonden. Met een goede lichaamsverzorging bedoel ik veel meer dan de juiste verzorgingsproducten. Het is belangrijk om je lichaam zowel van binnenuit als van buitenaf te verzorgen. Een massage combineert deze twee. Een massage kan zowel relaxerend, helend als blessurevoorkomend werken.

Ik heb reeds langer interesse in de mogelijkheden van massagetherapie en heb me hierin ook verdiept

Je kan bij mij terecht voor een weldoende relaxatiemassage, een stimulerende sportmassage of recuperatiemassage. Fibromyssage is ook een techniek waarvoor je bij mij terecht kan.

Massage is een begrip welk steeds in beweging is en ontelbaar veel toepassingsmogelijkheden heeft. Ik ga mee in deze beweging en er komen zeker nog meerdere specialisaties van de massage. Hou zeker mijn pagina in het oog voor nieuwigheden.